Garantie

Timcars levert haar auto’s bij voorkeur met een 12 maanden Real Garant Elite garantieverzekering af. Waarom?

Wanneer u een gebruikte auto koopt is er een grotere kans op storingen, dan wanneer u een nieuwe auto koopt.

Een gebruikte auto is al een aantal jaren oud en heeft al de nodige kilometers achter de rug. De prijs is een fractie van de nieuwprijs, maar daar staat tegenover dat een gebruikte auto eerder problemen kan geven dan een nieuwe.

Sluit daarom bij Timcars uw Real Garant Elite garantieverzekering af. In geval er onverhoopt problemen zijn met de bij Timcars gekochte auto, dan neemt u contact met ons op. In overleg bepalen we dan of u een diagnose-kostenraming van de storing laat maken bij een reparateur van uw keuze of dat de auto toch naar Timcars in Joure gaat.

De diagnose bevat in ieder geval de naam van de klant-kenteken auto-tellerstand-datum, omschrijving defect/schade en foutcodes. De kostenraming bevat in ieder geval aantal werkuren-totaalkosten arbeid-(aantal en specificatie van) onderdelen-totaalkosten onderdelen. Indien er sprake is van schade aan motor, turbo of transmissie dan dient ook de onderhoud-reparatiehistorie ingestuurd te worden (foto’s van het onderhoudsboek en/of reparatiefacturen).

U dient vervolgens een aanvraag tot herstel in bij claim.nl@realgarant.com. Binnen 3 werkuren ontvangt u bericht van Realgarant.

De factuur van de reparatie moet op naam van Timcars.nl (De Brekken 4, 8502 TN Joure) gesteld worden en kan door de reparateur rechtstreeks Timcars gestuurd worden (info@timcars.nl).

Meer informatie:

Elite Garantie

Contact

Wilt u meer weten over onze auto's of diensten, 
of wilt u een proefrit maken? 
Laat het ons weten.
 Tel: 06 21641451
Mail: info@timcars.nl

U bent welkom op afspraak!

Timcars
De Brekken 4
8502 TN Joure

RDW
Mogelijk gemaakt door Mobilox
4.9 / 5
Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een
4.9 / 5