Ik ben zoals alle andere reviews zeer tevreden over de deze mensen. Prettige bedrijf om zaken mee te doen. Een auto mee ingeruild. Ik kreeg een eerlijke prijs voor mijn auto. Was het maar alle andere auto verkopers zo. Hopelijke tot de volgende keer.

Geplaatst door S S op zaterdag 6 april 2024 om 23:17

Een fantastische auto gekocht bij TimCars! Zeer vriendelijk en heel goed geholpen. De verkoper nam ruim de tijd voor ons en hielp ons perfect. Zeker aan te raden om hier een auto te kopen! De openheid en duidelijkheid schept vertrouwen.

Geplaatst door Bob Krosschell op donderdag 15 februari 2024 om 14:27

Vrienden vroegen mij om ze te helpen met zoeken auto naar een auto voor ze. Ik zag bij TimCars een mooie Ford Focus en heb contact mee opgenomen. Ik werd ontzettend vriendelijk door ze te wordt gestaan. Tijdens proefrit hadden wij genoeg tijd om proefrit en overleg te doen. Daarna een goede afspraak gemaakt en auto is door mijn vrienden gekocht. Bij het ophalen zijn alle afspraken nagekomen. Was het maar iedereen zo. Het voelt vertrouwd en eerlijk

Geplaatst door Djani Nitano op maandag 27 november 2023 om 14:59

Ik heb hier een een pracht auto aangekocht! Kreeg een zeer nette inruilprijs en niks was teveel gevraagd. Rutger nogmaals bedankt voor het fijne zaken doen en wie weet tot ziens.

Geplaatst door Wessel Koree op zondag 4 februari 2024 om 20:10

Simpel gezegd WAUW! Wat een geweldige service. Vandaag hebben wij onze Audi A4 Avant opgehaald. Wij hebben hier onze vorige auto hier op ingeruild. Voor onze vorige auto kregen wij een reële prijs terug. Open en eerlijke communicatie, daar houden wij van. Onder de Audi A4 zat nog geen trekhaak, deze hadden wij er wel graag onder. Geen probleem! Er werd kort gesproken met de buurman (van der Leij) om een trekhaak er onder te laten monteren. Stuk service vanuit Tim cars, ons werd niets extra’s doorberekend. Tim heeft een prachtig bedrijf opgezet en ik weet zeker, wanneer de service zo goed blijft, dat zijn bedrijf nog verder gaat komen. Edwin en ik wensen hem heel veel succes en plezier en zullen hier zeker nog een keer een auto kopen. Tim Cars is iedereen aan te raden! Edwin & Nick

Geplaatst door Nick Altena op zaterdag 7 oktober 2023 om 21:42

Contact

Wilt u meer weten over onze auto's of diensten, 
of wilt u een proefrit maken? 
Laat het ons weten.
 Tel: 06 21641451
Mail: info@timcars.nl

U bent welkom op afspraak!

Timcars
De Brekken 4
8502 TN Joure

RDW
Mogelijk gemaakt door Mobilox
4.9 / 5
Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een
4.9 / 5